Karriärer

Zatisfy levererar service i världsklass till tillverkare, importörer och exportörer som vill sälja sina produkter i EU:s länder.

Arbeta med oss!

Vi söker alltid efter duktigt folk, men ibland letar vi lite extra efter personer med speciella kompetenser. Du hittar aktuella tjänster nedan men finns inga listade jobb kan du alltid skriva en spontan ansökan och skicka till contact@zatisfy.se.

Full Time Umeå

Just nu har vi inte ett skarpt behov men snart kommer det finnas. Inspireras av denna tidigare annons så ser du ungefär vad vi sökt och anställt för personal tidigare. Zatisfy är ett svenskt konsultbolag specialiserade på CE märkning och certifieringar för EU marknaden och vi söker en konsult inom produktsäkerhet och lagefterlevnad (product compliance). Zatisfy erbjuder tjänster i världsklass till tillverkare och importörer som vill sälja sina produkter i något av EU-länderna. Vi har en fantastisk orderingång och stora planer. Det finns mycket att göra i detta område och vi är en av de få konsultbolag som fokuserar primärt på CE-märkning i Norden. Siktet är därför inställt på marknadsdominans inom de nordiska länderna. Är du vår nästa nyckelperson på den resan?

What do we offer?

  • Flexibla arbetstider. Det spelar ingen roll om du är nattuggla eller early-bird, bara du är tillgänglig vid möten med dina kollegor eller kunder så jobbar du när du vill.
  • Flexibel arbetsplats. Vi har fina lokaler men vårt arbete kan i perioder utföras var som helst ifrån oavsett om det är hemma, i fjällen eller i Spanien.
  • Balans mellan fritid och arbete. Vi tror att man presterar bäst om man mår bra och mår bra gör man genom att ha en meningsfull fritid och vi uppmuntrar det.
  • Familjen först. Övertid är inget vi eftersträvar och självklart får man ledigt för skolavslutningar eller vad det nu må vara.
  • Bra löner. Lönerna är marknadsmässiga.
  • Fina lokaler. Vi sitter på Lumaf företagscenter i Umeå, Teg i ljusa och fina lokaler med bra läge mot centrum och flygplatsen.

Vilka är vi?

Vi är ett litet konsultbolag med stora internationella kunder likväl som små lokala startups som jobbar med något som vi tycker är väldigt viktigt, roligt och intressant, nämligen produktsäkerhet och kravefterlevnad. Det vi anser är vårt uppdrag är att informera, utbilda och konsultera våra kunder så att de kan sälja sina produkter lagligt i EU och att produkterna och produktionslinjer är säkra och uppfyller alla relevanta lagkrav. Vår vision är att bli en primär affärslösning för internationella och nordiska företag som vill sälja produkter lagligt i hela Europa och vi jobbar med att nå dit på många olika sätt.

Läs mer om oss här.

Är det dig vi får hälsa välkommen härnäst? Skicka en ansökan idag!

What We Do

If you plan to do business in Europe, whether selling products, construction, or producing products from within the EU, you need help obtaining CE markings and other complicated requirements. 

Zatisfy has an extensive network of specialists that can help your business navigate the EU legislation requirements. We offer services that ensure our customer´s products are safe and that any manufacturing processes of the products follow all safety protocols.

Our team works within the Machinery Directive, the Medical Device Regulation, the EMC Directive, the Low Voltage Directive, and the Toys Directive, to name a few.

Before you start production or begin shipping to the EU, contact Zatisfy for a free consultation.
Obtaining CE marking for a product can be challenging and complex. Let our team handle it for you.

Companies We Help

We assist all companies that plan to sell their products in the EU, including:

”We offer comprehensive CE marking services beginning with product design and ending with affixing the CE mark to your product and labels. By hiring us during your design phase, we can reduce or eliminate costly retrofitting or unnecessary delays. Let us expedite your product launch into the EU marketplace.”

- Roberth Jonsson, founder of Zatisfy AB